Gradient Ocean

Bijeenkomsten

Vanwege de coronatijd zijn er weinig concrete data gepland voor bijeenkomsten. Zodra deze bekend zijn, plaats ik die hieronder.

Labyrinth-In Perspectief bij een bijeenkomst over KOPP

7 november bij een bijeenkomst van Labyrinth-In Perspectief over KOPP (kinderen van ouders met psychische problemen), spreek ik bij de boekenkraam over mijn boek, ‘In de waan van het leven’.

Boekpresentatie

Bij GGZ Noord Holland Noord, in Heiloo op het Willibrordus terrein, presenteer ik in het najaar van 2020 mijn boek. Ik zal daar vertellen hoe het als naaste, in mijn geval dochter, is om te leven met een geliefde (vader) met psychotische wanen. Daarnaast zal ik daar, waarschijnlijk eind 2020, mijn herstelverhaal delen.

Naasten bijeenkomsten

Ik ben bezig een groep te organiseren voor naasten. Om verhalen te delen en oprecht naar elkaar te luisteren. Iets wat helaas niet altijd vanzelfsprekend is als het gaat om psychische kwetsbaarheden. Vanuit ervaringen en herkenning iets voor elkaar te kunnen betekenen. Stuur me een berichtje als je hier interesse in hebt of meer wilt weten.

Afgelopen bijeenkomsten

Online was ik te gast bij een uitzending van de Hartelijke Huiskamer over zelfdoding en rouw. Op deze link is de uitzending te terug te bekijken.